Over My Happy Healthy

Hoe het allemaal begon...

Een paar jaar geleden ontdekten we dat onze zoon Stav gluten niet goed verteerd krijgt.

We begonnen aan een lange zoektocht, want als je het even nagaat, merk je meteen dat gluten in heel wat voedingsmiddelen gebruikt worden.

Ik merkte al snel dat het mij zelf ook goed deed om steeds minder gluten te eten.

Maar die ooh zo lekkere bokes laten, dat vond ik best een hele uitdaging...

Het glutenvrije brood dat ik in de winkels kocht kon me niet meteen overtuigen.

Daarom besloot ik om zelf aan de slag te gaan.


Ik probeerde heel wat receptjes uit om op zoek te gaan naar een glutenvrij brood dat ik lekker vond. En eerlijk...ik stond er al snel van versteld hoeveel lekkere glutenvrije dingen je zelf kan maken. En dat smaakte al gauw letterlijk en figuurlijk naar meer...Zo begon ik ook dessertjes te maken, waagde ik me aan pasta's, tortilla's, aperitiefhapjes en nog veel meer lekkernijen.


Het is ondertussen mijn passie geworden om steeds nieuwe receptjes en creaties te ontdekken en ik kreeg, na wat aanmoediging van een paar prachtige mensen rondom mij, de kriebels om deze passie met anderen te delen en zo werd My Happy Healthy concreet...


Omdat Stav en ik lactose niet goed verdragen zijn alle recepten lactosevrij. Ook geraffineerde suiker zal je niet terugvinden in de recepten.

Hoe langer ik er mee bezig ben,hoe meer ik aan de lijve ondervind hoeveel invloed gezonde voeding heeft. Om me er verder in te verdiepen volg ik de opleiding voedings-en gezondheidsconsulent aan de levensschool.
Veel bak- en kookplezier!

Nele
Veldstraat 67

2560 Kessel

nele@myhappyhealthy.be

0477 54 67 22

CONTACTGEGEVENS

NIEUWTJES


Nieuwe workshops voor het voorjaar!

VOLG ONS

Facebook


© Copyright. All Rights Reserved.