Over My Happy Healthy
Ik probeerde heel wat receptjes uit om op zoek te gaan naar een glutenvrij brood dat ik lekker vond. En eerlijk, ik stond er al snel van versteld hoeveel lekkere glutenvrije dingen je zelf kan maken. Zo begon ik ook dessertjes te maken, waagde ik me aan pasta's, tortilla's, aperitiefhapjes en nog veel meer lekkernijen. Het is ondertussen mijn passie geworden om steeds nieuwe receptjes en creaties te ontdekken. Na wat aanmoediging van een paar prachtige mensen rondom mij kreeg ik de kriebels om deze passie met anderen te delen en zo werd My Happy Healthy concreet...
Omdat ik meer en meer aan de lijve ondervond hoeveel positieve invloed gezonde voeding heeft wou ik me hierin verdiepen en volgde ik de 4-jarige opleiding tot voedings-en gezondheidsconsulent aan de levensschool. Daarin maakte ik kennis met nog meer pijlers die onze gezondheid en levenskracht beïnvloeden.
Ik ben me ook steeds meer gaan verdiepen in het effect van geraffineerde suiker op ons systeem, op ons lichaam. Daarom maken we nu ook koekjes en gebak vrij van geraffineerde suiker. Ik schreef ook een kinderboekje op rijm over het raffineren van suiker, omdat ik het belangrijk vind om kinderen hier al wat bewust van te maken.
Veel bak- en kookplezier!
Nele